Nakon što je bila trener u The Voiceu u Sjedinjenim Državama, pevačica je rodila devojčicu početkom 2015. Čini se da je majčinstvo omogućilo ovoj dami vođenoj divljom ljubavlju da postigne stabilnost.Ovde je Mesec u Biku taj koji unosi veliku količinu velikodušnosti u svoje odnose sa decom, iako priznaje da se oseća krivim!

Da rezimiramo, možemo reći da Christina Aguilera ima srećnu kartu. Strelac prirodno privlači dobre mogućnosti, što je donekle slučaj i za njene dominante, Jupiter i Uran. Štaviše, njen grafikon ima nekoliko napetih aspekata. To je uglavnom kvadrat Mars-Pluton koji ukazuje na mogućnost pobune ili agresivnosti u njenoj ličnosti.

Međutim, 2015. godine pevačica i dalje doživljava težak tranzit Saturna na svojoj vezici Venera-Uran. U dobrom kontekstu, ovaj tranzit donosi zrelost. Iako može biti frustrirajuće, sugeriše manje užurban ljubavni život i jači osećaj dužnosti. Kvadrat koji Neptun šalje iz Riba može izazvati nekoliko nejasnih razočarenja, posebno kada će se suprotstaviti Jupiteru. Ovaj poslednji, veoma povoljan s obzirom da je trenutno u Lavu, biće manje blagonaklon kada uđe u Devicu i Kuću braka do sredine avgusta 2015. Međutim, poslednja dva meseca 2016. i 2017. uopšte, obećavajuća su, imajući u vidu da će Jupiter stići do Vage i da će podržavati mnoge natalne planete.