O Meni

Moja priča

O MENI

Ja sam Marija,astrološki lav/vodolija.Iz Srbije sam,pa planiram za sad da radim sa regionom.Moja obuka se zasniva na usluzi koju nudim,na privatnom astrologu koja je završila Johan Kepler,tako da sam obučavana i obučavaću metodom i znanjem učenika instituta za izučavanje astrologije,škole Johan Kepler.

O Astrologiji

Kako radim

Na astrološku konsultaciju uglavnom odlazimo kad nam se život stvarno zakomplikuje, kad se spremaju važne promene i kad osećamo nemoć ili bol. Ono što očekujemo da čujemo jako je važno, a još je veća nada da ćete dobiti ohrabrujuće rešenje. Često klijenti na konsultaciji dolaze sa strahom.

R

Uporedni horoskop

R

Poslovni horoskop

R

Izrada natalne karte

R

Godišnji horoskop

Istorija Astrologije

Kako je sve počelo?

Kolevka zapadne astrologije je stari Bliski istok, gde su ponikle prve opservatorije – sumerski zigurati. Prvobitna mesopotamska astrologija (protoastrologija) je, sasvim slično kao i u drugim kulturama, bila zasnovana na prostom posmatranju nebesa u potrazi za znamenjem, koje bi na bilo koji način moglo da predskaže važna dešavanja u kraljevstvu. Stari Mesopotamci su verovali da zvezde i sazvežđa, koje su poznavali u priličnom broju, imaju svoje odgovarajuće gradove[1] na zemlji. Kraljevi nisu preduzimali nikakav ratni pohod, niti započinjali bilo kakav važan državni posao (npr. izgradnju puteva ili dvoraca i sl.) ako im zvezdočaci nisu označili povoljne dane.

 

Johan Kepler

Ko je Johan Kepler

Johan Kepler (nem. Johannes Kepler; Vajl der Štat, 27. decembra 1571 — Regenzburg, 15. novembra 1630) je bio nemački astronom, matematičar i astrolog. Ustanovio je kretanje planeta po elipsama, te time srušio teorije i verovanja da se planete kreću oko Sunca po kružnicama (Prvi Keplerov zakon).Nakon teškog detinjstva odlučio se za crkvenu karijeru, pa je 1584. stupio u semenište u Adelsbergu.Pošto je primljen na Univerzitet u Tibingenu, gde ga je astronomiji poučavao Kopernikov sledbenik Mihael Mastlin, napustio je svešteničku službu i 1594. prihvatio katedru astronomije u Gracu. Njegov su rad zapazili Galileo Galilej i Tiho Brahe, koji ga je pozvao za pomoćnika u Prag. Nakon Braheove smrti 1601, preuzeo je njegov položaj dvorskoga matematičara i astrologa cara Rudolfa II. Od novembra 1604. do početka 1606. posmatrao je novu zvezdu (Keplerova supernova ili SN 1604), koja je sjajem u maksimumu nadmašivala sjaj Jupitera; na mestu zvezde, za koju se danas zna da je bila supernova, zapažaju se samo difuzni ostaci, bez ostatka zvezde.

 

Kakve su zapravo Škorpije

One imaju moć da shvate sve iz vašeg pogleda. Komplikovane su i često će vam dozvoliti da mislite da se igrate njima, dok se u stvari one igraju sa vama. Imaju legendarnu sposobnost da čuvaju tajne i obećanja im puno znače, pa im ne obećavajte nešto što ne možete ispuniti.

Kakav je Lav?

Lavovi uvek gledaju kako mogu da se razvijaju i napreduju i ne prezaju ni od čega da stignu do cilja koji su sebi zacrtali. Ništa im nije glupo da traže i da pitaju i zato uspevaju u svojim namerama. Sa druge strane, mogu biti jako sebični i toiliko preokupirani sobom da ne vide da i drugi ljudi oko njih imaju neke potrebe i namere.

%

Zadovoljnih klijenata

%

Zadovoljnih učenika

Započnimo

Rezervišite na vreme!

Škola astrologije, onlajn kurs astrologije – naučite da analizirate i tumačite razne horoskope, osposobite se za profesionalan rad.

Telefon

069/4826-952

social media